Dino Tapijt

Afdrukken

Is Dino Tapijt incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Houtwijk 8 - 10 , 8251 GD Dronten,

E-mail

Over Dino Tapijt

Laminaat vloeren
Laminaat, er valt veel over te zeggen maar een ding is zeker, momenteel is de laminaatvloer wel de meest populaire vloer van Nederland en dat zegt eigenlijk al heel veel.
Er is goedkoop laminaat maar ook heel duur laminaat en u vraagt zich natuurlijk af, waar zitten dan de verschillen? Goedkoop laminaat wordt meestal gemaakt in een 6 mm uitvoering van MDF. Dit soort laminaat is dan ook ronduit slecht en alleen te gebruiken in kleine ruimte die niet onderling aan elkaar verbonden zijn dus gedilateerd gelegd door strippen onder de deur etc. Laminaat, goedkoop laminaat of duur laminaat, moet van HDF zijn. HDF is:
• harder materiaal dan MDF en zet hierdoor niet uit;
• stabieler dan MDF en hierdoor reageert de vloer minder op luchtvochtigheid.
Goedkoop laminaat vindt u bij Dino tapijt ook en wel onder de naam Krono, maar deze vloer is minimaal 7mm en in HDF dus een goedkope laminaat van hoge kwaliteit, dat is Dino tapijt. Bovenstaande wat betreft de onderkant van de laminaatvloer, maar ook de bovenkant is van groot belang al is het niet alleen kleur. Goedkoop laminaat kan wat betreft de kleur net zo mooi zijn als een hele dure laminaat het maakt voor de fabrikant nauwelijks uit welke kleur hij op de laminaat zet. Het verschil tussen goedkooplaminaat en de duurdere soorten zit in de techniek van het uiterlijk bijvoorbeeld:
• V- groeven;
• diverse soorten reliëfs in de toplaag;
• al dan niet een ingebrachte chrome zone.
In de winkel kunnen we u hieromtrent uitgebreid over informeren. Klik op een merk om een kijkje te nemen in onze collecties

Is Dino Tapijt in Houtwijk 8 - 10, Dronten 8251 GD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3746225]