window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":49,"ttGuid":"3E0C620067E37157","agent":""} <meta name="ProgId" content="Word.Document" /> <meta name="Generator" content="Microsoft Word 12" /> <meta name="Originator" ..." />

Direct Wonen organiseert succesvolle workshop “Verhuur in de praktijk” in Eindhoven

Direct Wonen organiseert succesvolle workshop “Verhuur in de praktijk” in Eindhoven van Direct Wonen Eindhoven

Door: Direct Wonen Eindhoven  19-06-2009

Den Haag, 19 juni 2009 – Direct Wonen,  marktleider in de particuliere huurwoningmarkt, organiseert op woensdag 24 juni 2009 voor de 4de keer de succesvolle workshop “Verhuur in de praktijk” voor al haar verhuurders en relaties in Eindhoven en omgeving.

 

 


De huurwoningmarkt is door de huidige economie volop in beweging. In de praktijk blijkt dat veel verhuurders in deze tijd behoefte hebben aan duidelijke informatie over huren en verhuren. Tijdens de workshop “Verhuur in de praktijk” zet Direct Wonen alles overzichtelijk op een rij en worden actuele vragen zoals ‘Kan ik mijn onverkochte koopwoning tijdelijk verhuren?’ of ‘Welke verantwoordelijkheden heb ik als verhuurder?’ beantwoord.

 

Daarnaast komen ook fiscale, juridische en financiële vraagstukken aan de orde. Er worden presentaties gegeven door vakspecialisten van BarentsKrans (jurist) en Greenberg Traurig (fiscalist). Een gastspreker van Goed Beheer gaat in op het beheren van huurwoningen. De bezoekers worden tijdens de workshop uitvoerig op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen in de huurwoningmarkt.

 

De insteek van deze workshop is praktisch en er wordt voldoende tijd geboden om vragen vanuit de eigen praktijk voor te leggen. Tijdens de workshop zijn er mogelijkheden om kennis te vergaren en vragen te stellen over het verhuren van woningen.

 

Het bijwonen van de workshop “Verhuur in de praktijk” is kosteloos voor de klanten van Direct Wonen. Direct Wonen biedt deze workshop aan als een extra dienst voor haar klanten.

 

Datum                              : woensdag 24 juni 2009

Plaats                               : Eindhoven

Aanvang programma         :19:45 uur

 

Voor meer informatie en aanmeldingen:

 

 

Over Direct Wonen

Direct Wonen, opgericht in 1990, is marktleider in de particuliere woningverhuur markt met een marktaandeel van meer dan 21 procent.

 

Doorlopend voeren wij onderzoek uit binnen onze database van woningen en binnen onze klanten doelgroep: woningzoekenden en verhuurders om zodoende meer inzicht in de ontwikkelingen van de woningmarkt te krijgen zodat we onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren. Op het blog van Direct Wonen, http://blog.directwonen.nl zijn alle marktrapporten en nieuwsvideo’s terug te vinden.

 

Direct Wonen biedt zowel huurders als verhuurders snel resultaat in het (ver)huren van woonruimte. Door de ruime keuze van huurwoningen zijn er geen wachtlijsten. De 100 enthousiaste en deskundige medewerkers helpen vanuit 25 vestigingen elk jaar ruim 10.000 mensen aan een woonruimte.

Voor de woningzoekenden heeft Direct Wonen, voornamelijk in de grote steden van Nederland, het meest complete aanbod van particuliere huurwoningen in de prijsklasse van 250 tot 1.150 euro per maand.

Verhuurders van woonruimte hebben bij Direct Wonen de meeste kans op succes want Direct Wonen heeft de grootste actieve database van woningzoekenden in Nederland.

In 2008 is www.directwonen.nl meer dan 5,3 miljoen keer bezocht door circa 2,8 miljoen unieke bezoekers.

Naast Direct Wonen maken ook Kamernet.nl www.kamernet.nl, Goed Beheer www.goedbeheer.nl en Just Housing www.justhousing.nl onderdeel uit van de woondivisie van Direct Wonen N.V.

 

Meer informatie over de werkwijze van Direct Wonen:

 

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

 

Contact:

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Jolanda Baarda, Tel.: 070-7115221, E-mail: [email protected]

www.kamernet.nl / www.directwonen.nl