Disco 2 Go

Afdrukken

Is Disco 2 Go incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Liviuslaan 10 , 2314 CE Leiden,

E-mail

Over Disco 2 Go

Het recept voor een swingend feestje in de buurt van Leiden. Zin om een avond lekker te dansen. Dan is de Disco 2 Go iets voor jou. Kleine en grote hits, hedendaagse muziek en klassiekers, eendagsvliegen, floor fillers en ‘foute platen’ in de genres soul, funk, disco, hiphop, house, dance, pop,
Iedereen die van dansen houdt kan dus lekker los gaan op de hits die wij door de speakers knallen. Wij zorgen er voor dat de vloer gevuld wordt met dansende en feestende mensen. Bepaalde muziekwensen? Verzoeknummers? Geef ze aan ons door en we regelen het voor je. Ons motto is immers: jij vraagt, wij draaien.
Voor prijsinformatie klik hier. En waarom niet een disco vooraf laten gaan door een popquiz? Zo heb je helemaal een complete avond uit

Andere diensten in de buurt van Leiden

Is Disco 2 Go in Liviuslaan 10, Leiden 2314 CE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Dansfeest diensten in Leiden beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Dansfeest per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3704408]