Discotheek Bobobar

Afdrukken

Is Discotheek Bobobar incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdstraat 3 , 9431 AB Westerbork,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Discotheek Bobobar

Middenin het centrum van Westerbork vind je de gezelligste bar van Westerbork en omstreken: de Bobobar. Al jaren is deze discotheek een begrip onder jongeren vanaf 16 jaar. Op zaterdagavond kun je vanaf 22:00 uur tot 3:00 uur 's nachts lekker dansen, genieten van een drankje en bijkletsen met leeftijdsgenoten. Onze Dj’s Simon en Jan-Willem wisselen verschillende muziekstijlen met elkaar af en zijn niet te beroerd om af en toe een verzoeknummertje te draaien! Stappen in Drenthe Ben je op vakantie in Drenthe en heb je zin in een gezellige avond stappen? Ervaar zelf de gezelligheid van Westerbork en kom langs voor een drankje bij de Bobobar in Westerbork

Is Discotheek Bobobar in Hoofdstraat 3, Westerbork 9431 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3716849]