Discriminatie Meldpunt Tûmba

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eewal 56 , 8911 GT Leeuwarden, Fryslân

E-mail

Over Discriminatie Meldpunt Tûmba

Tûmba geeft kleur aan de mensenrechten door wereldburgerschap en gelijke behandeling praktisch vorm te geven. Tûmba draagt bij aan een provincie waar we samenleven in een open relatie met de rest van de wereld. We gaan voor een wereld met gelijkwaardige relaties, eerlijke handel, een positieve waardering van diversiteit, het streven naar rechtvaardigheid en duurzaamheid.

Het wereldburgerschap heeft als uitgangspunt dat een mens niet alleen deel uitmaakt van zijn eigen gemeenschap, maar ook van een internationale, morele gemeenschap. In deze wereldgemeenschap zijn alle mensen door hun menselijkheid gelijkwaardig aan elkaar en met elkaar verbonden.

Gelijke behandeling heeft Artikel 1 van de Grondwet als uitgangspunt: "Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan."

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Discriminatie Meldpunt Tûmba in Eewal 56, Leeuwarden Fryslân 8911 GT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Leeuwarden Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leeuwarden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817033]