Doelen Hotel Grand Café De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Breedeplaats 6 , 8801 LZ Franeker, Fryslân

E-mail

Over Doelen Hotel Grand Café De

Midden in het centrum van de oude universiteitsstad Franeker bevindt zich aan de Breedeplaats Grandcafe De Doelen. Door de centrale ligging in het centrum van de stad, de ruime openingstijden en het diverse aanbod is het vaak gezellig druk.

Doormiddel van gastvrijheid en kwaliteit streven we ernaar dat een ieder zich thuis voelt in "De Doelen" Wanneer u nu komt lunchen of dineren, borrelen of logeren, ons streven is om u een aangenaam verblijf te bezorgen.

We hopen u spoedig eens te mogen verwelkomen.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hotels

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Doelen Hotel Grand Café De in Breedeplaats 6, Franeker Fryslân 8801 LZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Telefoon diensten in Franeker Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Franeker Telefoon per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817198]