Doepunt

Afdrukken

Is Doepunt incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres:

E-mail

Over Doepunt

Aangenaam…. doepunt.nl Wat is doepunt.nl? Doepunt.nl is een verfrissende, snelle en gebruiksvriendelijke website boordevol ideeën, kortingen en extra's voor de leukste uitjes en dingen om te doen in Nederland! Doel Het doel van doepunt.nl is het op een eenvoudige en snelle manier vinden en promoten van recreatieve activiteiten, evenementen en kortingen op diverse locaties in Nederland via internet. Snel en eenvoudig: de website moet makkelijk zijn in gebruik; gewenste activiteiten, evenementen en kortingen moeten snel gevonden en geplaatst kunnen worden. Daarnaast dient de website overzichtelijk te zijn. Diverse locaties: de kracht van de website is het vinden van activiteiten, evenementen en kortingen/aanbiedingen op een bepaalde locatie. Hiervoor kun je een plaats of postcode ingeven en zoek je vervolgens op een bepaalde straal naar bv activiteiten. Extra promotie: naast de promotie via doepunt.nl worden activiteiten, evenementen of kortingen/aanbiedingen automatisch getoond bij alle deelnemende verblijfslocaties in een straal van maximaal 50 kilometer in uw omgeving. Doelgroep De bezoekers van de website zijn mensen die op zoek zijn naar activiteiten en uitstapjes. Bijvoorbeeld families, vrienden, vakantiegangers, sportclubs, vrijgezellen, verenigingen, stichtingen, bedrijven, enzovoorts. De aanbieders op doepunt.nl zijn alle partijen die direct één of meerdere activiteiten en/of evenementen aanbieden vanuit één of meerdere vaste locaties. Uniek Doepunt.nl is een uniek concept. Stel: u bent op zoek naar een leuke activiteit, bijvoorbeeld voor een vrijgezellendag en u wilt naar Amsterdam, maar u weet nog niet wat u daar graag wilt doen. Dan heeft u een probleem, want om te kunnen zoeken op de reeds bestaande websites moet u vooraf al weten wat u wilt gaan doen, voordat u kunt kijken of dat dan ook in Amsterdam mogelijk is. En dat is niet handig… Doepunt.nl werkt anders. U geeft aan waar u naartoe gaat en gaat van daaruit op zoek naar een leuke activiteit, evenement of korting. Natuurlijk kunt u uw zoekcriteria uitbreiden met onder andere het zoeken op een straal (in kilometers), de prijs en/of het aantal personen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook gemakkelijk zoeken op activiteiten of evenementen met of zonder korting die u kunt ondernemen wanneer u in Nederland op vakantie gaat, een familiedag heeft of met vrienden een uitje wilt organiseren. Activiteiten en evenementen Aanbieders van activiteiten en evenementen kunnen GRATIS hun aanbod op de website plaatsen. De enige voorwaarden zijn dat de informatie van de activiteit of het evenement zo uitgebreid en compleet mogelijk beschreven wordt en er één of meerdere foto’s worden toegevoegd. Wat je op doepunt.nl kunt vinden: • Activiteiten in verschillende categorieën, zoals Actief/Sportief, Creatief, Culinair, Film/Theater/Muziek, Gezondheid/Ontspanning, Kunst en Cultuur, Recreatie/ Toerisme, Recreatieparken en Verhuur. • Evenementen in verschillende categ

Andere diensten in de buurt van

Is Doepunt uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Theater diensten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Theater per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3757723]