Dokan Budo Foundation

Afdrukken

Is Dokan Budo Foundation incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nijenheim 2426 , 3704 VK Zeist,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Dokan Budo Foundation

Op zondag 1 november 2015 is er voor de 41e maal een stage bij Dokan met Sensei Jaap Smaal. Sensei Jaap Smaal is lid van zowel de Europese scheidsrechtscommissie (EKF) als van de Wereld Scheidsrechterscommissie van de WKF (Wereld Karate Federatie) Hij is verantwoordelijk voor de organisatie en aansturing van het scheidsgerecht bij karatewedstrijden wereldwijd. Hij is een absolute expert in het beoordelen van karatebewegingen, zowel op individueel technisch niveau (kata) als ook op het gebied van vechten tegen een tegenstander. Hij is een echte karate-expert. Nog steeds traint hij dagelijks en houdt daarmee zijn karatevaardigheid zeer hoog. Inmiddels heeft hij 3 kata’s ontwikkeld, de zogenaamde Yuki’s. Deze kata’s zijn zeer geschikt om naast de armtechnieken ook de beentechnieken te ontwikkelen. De traditionele kata hebben weinig beentechnieken. Deze nieuwe moderne kata’s kunnen door iedere karateka worden uitgevoerd. Ze zijn niet stijlgebonden en kunnen op elk karate niveau worden

Is Dokan Budo Foundation in Nijenheim 2426, Zeist 3704 VK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3725681]