Dr. Oetker introduceert compleet concept koelverse degen

Door: Dr. Oetker Nederland  08-02-2007

Amersfoort, 6 februrai 2007

Dr. Oetker introduceert compleet concept koelverse degen

Dr. Oetker lanceert koelverse deegconcepten waarmee in een handomdraai zelfgemaakte cake, muffins of een pizza op tafel wordt gezet. Gemak én genieten ten top.

De markt van koelverse degen is een markt met grote potentie als we naar de ons omringende landen kijken. Het concept van Dr. Oetker bestaat uit:
2 varianten kant-en-klaar cakebeslag, naturel en chocolade
muffinbeslag naturel en
Italiaanse pizzabodem, opgerold in bakpapier.

Het beslag van de Cake en Muffins zit in een opvallende goudkleurige stazak. Het Cake- en Muffinbeslag is bereid met verse eieren, melk en roomboter en bevat géén conserveermiddelen. De Verse Italiaanse Pizzabodem is bereid met verse gist en olijfolie en is voldoende voor 2-4 personen. Het pizzadeeg is opgerold in bakpapier en hierdoor gemakkelijk uit te rollen op de bakplaat. Cross-sellings zijn hierbij goed mogelijk.

Introductie vindt plaats in week 7. THT Cake en Muffinbeslag is 23 dagen en van de Pizzabodem 18 dagen. De consumentenadviesprijs van het Cake- en Muffinsbeslag is ? 3,29, respectievelijk ? 1,99 voor de Pizzabodem.

De degen kunnen het best geplaatst worden bij alle overige koelverse degen zoals croissants en stokbroden. Dit komt de herkenning bij de consument en impulsaankopen ten goede.

Inlichtingen: Dr. Oetker Nederland b.v. tel. 033-4517900


Contact Dr. Oetker Nederland

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share