Dream2work

Afdrukken

Is Dream2work incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Binnenhaven 65 , 1781 BL Den Helder,

E-mail

Over Dream2work

Hoe kan je het beste uit jezelf halen en ideeën krijgen voor jouw toekomst, terwijl je werkervaring opdoet? Tijdens een stage, als vrijwilliger of bij een werkgever? Vanaf november ontwikkelen wij vanuit Haarlem het programma D2W Discover: talent (h)erkennen, je eigen droom vinden. Dit doen we in samenwerking met onze Denktank: het netwerk van professionals dat om ons heen staat en ons ondersteunt. In de loop van 2015 kan je via onze site ook met hen kennis maken. Studenten en jonge starters gaan samen met onze Denktank aan de slag om voor jou een goed programma neer te zetten. Hou onze website in de gaten. Het programma zal bij voldoende belangstelling vanuit Den Helder ook daar in het volgende schooljaar kunnen starten

Is Dream2work in Binnenhaven 65, Den Helder 1781 BL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3708449]