Luxe woningen in groene vallei in Side

Luxe woningen in groene vallei in Side van Real Turkey

Door: Real Turkey  17-08-2011
Trefwoorden: woning kopen turkije

Real Turkey presenteert u vol trots deze appartementen in de prachtige badplaats Side. Een architectonisch hoogtepunt in het woningaanbod aan de Turkse Mediterrane kust. In een villastijl met slechts twee verdiepingen. De bovenwoning beschikt over een eigen privéterras van 70 vierkante meter. Het complex bestaat uit gelijkvloerse appartementen met twee of drie slaapkamers. Ziet u zich al wonen in Side?

De woningen liggen op twee percelen. Het eerste perceel bestaat uit 38 appartementen met een oppervlakte van 8.800 vierkante meter. Het speciale zwembad is 587 vierkante meter. Andere voorzieningen zijn onder meer een verwarmd winterzwembad (indoor), een cafébar en een fitnesscentrum op een eiland in het oostelijk deel van het zwembad.

Het tweede perceel bestaat uit acht appartementen met drie slaapkamers. Ze staan op tweeduizend vierkante meter grond. Het kleinere complex is nog exclusiever en heeft bijvoorbeeld een privé zwembad. Bewoners mogen gebruik maken van de voorzieningen op het hoofdcomplex.

Wilt u nog kans maken op dit uitzonderlijke project in Side? Reageer dan nu want de helft van de woningen is al verkocht in de voorverkoop!

Trefwoorden: woning kopen turkije

Andere producten en diensten van Real Turkey

Hill of Luxury and Bay of Comfort van Real Turkey thumbnail
28-02-2013

Hill of Luxury and Bay of Comfort

Hill of Luxury and Bay of Comfort


Q Spa resort van Real Turkey thumbnail
28-02-2013

Q Spa resort

Q Spa resort een nieuw hoofdstuk is begonnen in Side Turkije