E-Learning VCA cursussen

E-Learning VCA cursussen van MARVEL

Door: MARVEL  23-06-2009De cursus

VCA met E-learning is een volwaardige VCA-opleiding, met een minimale tijdsinvestering. Deelnemers kunnen thuis of tijdens rustige uren op kantoor via internet de opleiding volgen.

Het lesmateriaal is zo samengesteld dat het leuk is om te leren. Met zelftoetsen kan de deelnemer beoordelen of hij voldoende kennis heeft opgedaan om de eindtoets te maken. Als de deelnemer op de zelftoetsen en de eindtoets voldoende scoort, kan hij deelnemen (in de avonduren) aan het examen.Examen

Dit wordt op een groot aantal locaties regelmatig aangeboden: Daarom is er dus altijd één bij u in de buurt. Na het behalen van het examen ontvangt de cursist niet alleen een diploma maar ook een veiligheidspas waarmee hij/zij op locatie kan aantonen dat hij over het VCA-diploma beschikt.


Inhoud van de E-learning cursus

- Arbowetgeving;
- Gevaarlijke stoffen & etikettering;
- Veilig werken met elektriciteit;
- Brand- en explosiegevaar;
- Werken in besloten ruimten;
- Werkplekeisen algemeen;
- Hijs- en hefwerktuigen;
- Werken op hoogte;
- Handgereedschap & gereedschapsmachines;
- Persoonlijke beschermingsmiddelen.


Terwijl de onderwerpen worden behandeld krijgt u oefenvragen, na afronding van een hoofdstuk kunt u uw kennis testen met een zelftoets. Na het doorlopen van alle hoofdstukken kunt u het proefexamen maken. Deze is uiteraard geheel in de stijl van het officiele VCA examen.


Voordelen

Behalve dat het volgen van de online cursus bij MARVEL leuk is om te doen zijn er nog meer voordelen:

- U bepaalt zelf het leertempo
- U bepaalt zelf wanneer u met de cursus bezig gaat en op welk moment.
- Het is mogelijk de cursus in delen uit te voeren
- Moeilijke hoofdstukken kunnen opnieuw behandeld worden.


Verder zorgt de online cursus voor een behoorlijke kostenbesparing, doordat u niet een of twee dagen op cursus hoeft, reistijden worden vermeden en in het eigen tempo (sneller) kan worden geleerd.


PC vereisten voor de E-learning VCA basis en VOL VCA cursussen

Om de E-learning cursus te kunnen doen moet de cursist beschikken over een PC met een geluidskaart en een internetverbinding via ADSL/kabel