Rademaker & Hendriks

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spijkerboorsdijk 2 , 9468 CG Annen, Drenthe
Aa en Hunze

E-mail

Over Rademaker & Hendriks

Meer dan 35 jaar makelen is uw waarborg voor kwaliteit!

Dick Hendriks is naast voor het leven beëdigd ook gecertificeerd register makelaar-taxateur o.g. Tevens is hij in 2006 benoemd tot commissielid Makelaardij bij de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken, afgekort SGC, te Den Haag mede namens en als bestuurder van VastgoedPRO.

Wij zijn aangesloten bij VastgoedPRO, een vereniging waarin vele makelaars en taxateurs zijn georganiseerd. Een doel van VastgoedPRO is het behartigen van de belangen van de aangesloten makelaars en hun cliënten. De activiteiten zijn gericht op het verhogen van de kwaliteit van de makelaardij in onroerende zaken.

Meer dan 60 jaar verzekeren is uw waarborg voor kwaliteit!

Wij adviseren en begeleiden al die jaren grote groepen verzekerden in wel en wee. In deze periode hebben wij geleerd dat een duidelijke en heldere overbrenging van dekkingen en risico’s zeer belangrijk is. Wij doen dat aan de hand van een persoonlijk onderhoud waarin wij luisteren naar uw wensen waarna wij het product aan uw persoonlijke wens aanpassen.

Wij bepalen met u wat uw wensen zijn en, wat net zo belangrijk is, wat het betreffende prijskaartje daarbij is.

Ons kantoor is onafhankelijk en zal u een keuze geven uit de beste mogelijkheden welke op de markt voorhanden zijn. Door onze eigen schadeafdeling kunnen wij u ook bij schades snel en efficiënt van dienst zijn. Ook als er geen dekking is op een polis kunnen wij u vaak nog met raad en daad ter zijde staan.

Wilt u een vertrouwd kantoor dat u steunt in goede en in slechte tijden en wilt u geen nummer zijn maar iemand die we kennen als u ons belt of bij ons langs komt? Wij ook!

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Rademaker-en-Hendriks-251112911677260/

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Annen Drenthe

Is Rademaker & Hendriks in Spijkerboorsdijk 2, Annen Drenthe 9468 CG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Taxatie diensten in Annen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Annen Taxatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Annen Drenthe, 9468 CG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817547]