Laurens Boersma / GeBau School voor Schilderkunst

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eppinge 7 , 9654 PL Annerveenschekanaal, Drenthe
Aa en Hunze

E-mail

Over Laurens Boersma / GeBau School voor Schilderkunst

In GeBau - School voor Schilderkunst maak je kennis met een ervaren docent/beeldend kunstenaar die je laat schilderen op een prettige manier in een aangename sfeer.
Ontdek je verborgen creatieve talent en ontwikkel je eigen stijl. Leer anders kijken en laat je inspireren door de geschiedenis en filosofie van de beeldende kunsten.
GeBau bestaat sinds 2007 en is bedoeld voor zowel de amateur als professioneel werkende kunstenaar. De opleiding is vooral proces gericht en gedifferentieerd op basis van ervaring en persoonlijke wens van de cursist.
Er zijn verschillende cursussen en workshops, meerdaags of gewoon voor een keertje, binnen en buiten, voor beginners en professionals en alles ertussen in. Het is altijd in een kleine groep (max 7 personen) maar individueel kan ook. Op de site vind je meer informatie: www.gebau.nl

Openingstijden

Ma - Di, Za - Zo
Gesloten
Wo - Do
-
Vr
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/gebau.nl/

Categorieën: Advertising Agency, Artists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Laurens Boersma / GeBau School voor Schilderkunst in Eppinge 7, Annerveenschekanaal Drenthe 9654 PL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Annerveenschekanaal Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Annerveenschekanaal Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Annerveenschekanaal Drenthe, 9654 PL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226295]