Organisatie van Evenementen

Organisatie van Evenementen van BlikOpAssen

Door: BlikOpAssen  02-06-2011
Trefwoorden: Website, Restaurant, Marketing

Chrismasfair-Drenthe 2011.

Dichterbij dan u denkt. Daarom is BlikOpAssen bezig met de voorbereiding van een super en uniek Kerst- spektakel 2011 in de TT-Hall in Assen. Op 17 en 18 december 2011 organiseert BlikOpAssen de grootste Kerstmarkt allertijden in de TT-Hall. Voorafgaand maakt SBS6 samen met BlikOpAssen een week lang opnamen voor het TV- programma Rob's grote tuinverbouwing.................
Voor inschrijving lees snel verder! 

Neem hier een kijkje bij de vorige speciale kerstuitzending van SBS6. Klik
Nooit eerder werd een kerstmarkt gehouden in Assen met een oppervlakte van maar liefst 15.000 vierkante meter. Ik ben dan ook zeer ingenomen met het feit, dat SBS6 gaat samenwerken met BlikOpAssen. Ik ging daarvoor op 7 april naar Hilversum om met Rob Verlinde de overeenkomst te bezegelen.
Het SBS6- programma Rob's Grote Tuinverbouwing wordt uitgezonden op zaterdag 17 december en op 18 december herhaald. In een huiskamer sfeer wordt aan 6 ondernemers de mogelijkheid geboden om aan tafel te zitten en een soort rode draad te vormen door de uitzending heen van SBS6.
Deze 6 ondernemers zullen door een loting worden aangewezen.
Wilt u bij dit mega spektakel in Assen met uw onderneming aanwezig zijn reageer snel want een groot aantal ondernemers heeft al toegezegd deel te willen nemen aan dit mega festijn. En 15.000 vierkante meter is veel, maar vol is vol! 
De einddatum van inschrijving is eind mei!

Dus wees er snel bij! 

Ondernemers kunnen zich inschrijven via of telefonisch op het nummer:06-46428341.

Stuur vandaag nog een e-mail met vermelding Kerstspektakel met SBS6 2011.


Trefwoorden: Adressen, Agenda, Blikop, Duurzaam Ondernemen, Evenementen, Foto, Goed Doel, Internetmarketing, Marketing, Nieuws, Ondernemers, Online Marketing, Restaurant, Verenigingen, Website, Website Bouwen, Zoekmachine Marketing

Andere producten en diensten van BlikOpAssen

02-06-2011

Website vanaf € 475,-

Voordelig professionele uitstraling grafische vormgeving professionele website