Website vanaf € 475,-

Door: BlikOpAssen  02-06-2011
Trefwoorden: Internet Design, Foto, Duurzaam Ondernemen

 

 Onze doelstelling

Onze doelstelling is om websites naar de specificatie van de opdrachtgever af te leveren. Wij ontwerpen een website waarmee uw onderneming zich in een eigen stijl op de digitale snelweg profileert.
Met uw vakkennis en onze creativiteit, ontwerpen wij een professionele website voor uw bedrijf.
Ontwerp website

Naast de functies en de inhoud van uw website is ook de uitstraling van groot belang.
De website vormt immers een belangrijk visitekaartje van uw bedrijf. Hier komt het design om de hoek kijken. De grafische vormgeving moet aansluiten bij uw eigen huisstijl. De vormgeving moet bezoekers van uw website aantrekken en vasthouden.

Maar design is meer dan grafische vormgeving. Een website moet meer bieden dan alleen maar een aantrekkelijk uiterlijk. Het gaat om de boodschap, niet om de verpakking ervan! Een ander belangrijk gegeven is dat de toekomstige bezoeker op een vriendelijke en gemakkelijke manier door uw website kan navigeren. De grafische ondersteuning moet de bezoeker hierbij begeleiden.

Wat kunt u aanbieden op uw website?
|
Met een eigen website kunt u als bedrijf uw producten promoten, verkopen of verhuren via het internet. Ook kunt u via internet uw contacten met uw klanten onderhouden, hun wijzen op nieuwe artikelen en support geven. 
Lees verder op

Trefwoorden: Blikop, Duurzaam Ondernemen, Extra, Foto, full colour, Internet Design, Website Maken

Andere producten en diensten van BlikOpAssen

Organisatie van Evenementen van BlikOpAssen thumbnail
02-06-2011

Organisatie van Evenementen

Chrismasfair-Drenthe 2011. Dichterbij dan u denkt. Daarom is BlikOpAssen bezig met de voorbereiding van een super en uniek Kerst- spektakel