Calendula Tuin- en kringloopwinkel, Daat-drenthe

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dennenweg 9 , 9404 LA Assen, Drenthe

E-mail

Over Calendula Tuin- en kringloopwinkel, Daat-drenthe

Tuin- & kringloopwinkel Calendula is een levendige en veelzijdige winkel waar u terecht kunt voor onder andere bloemen en planten.
Daarnaast is een deel van onze winkel ingericht als kringloopwinkel voor de verkoop van brocante en tweedekans artikelen. Daarnaast kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie met wat lekkers erbij of een eenvoudige lunch in onze koffiecorner.
Tuin- & kringloopwinkel Calendula heeft een eigen kwekerij met een unieke Pluktuin. In de Pluktuin heeft u de gelegenheid om zelf uw boeket te plukken en samen te stellen. De groenploeg van Calendula voorziet samen met onze hoveniers, in de aanleg van tuinen en tuinonderhoud. U kunt gerust binnen lopen voor een vrijblijvende afspraak.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Calendula-Daat-Drenthe-664033776972491/

Categorieën: Botanical Gardens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Calendula Tuin- en kringloopwinkel, Daat-drenthe in Dennenweg 9, Assen Drenthe 9404 LA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verkoop diensten in Assen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Assen Verkoop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Assen Drenthe, 9404 LA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821522]