CoolCat Car Interiors b.v.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zoom 6 , 9405 PS Assen, Drenthe

E-mail

Over CoolCat Car Interiors b.v.

Cool Cat Classic Cars is gespecialiseerd in fraaie Amerikaanse klassiekers van een bovengemiddelde kwaliteit. Daarnaast ligt vooral de nadruk op autobekleding voor klassiekers, maar ook voor hedendaagse auto's van alle merken. Uw auto-interieur opnieuw in leer, stof of Alcantara bekleden, bij ons kan alles. Kom gerust langs voor een compleet interieur, maar ook voor een kleine reparatie! Ook voor uw camper, caravan, boot, vliegtuig of tractor, wij stofferen alles. Wij reinigen en spuiten ook leren interieurs. Alle expertise hebben wij zelf in huis. Van vloerbedekking tot cabriokap, hét adres voor de secure liefhebber.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/CoolCat-Car-Interiors-1422133088056619/

Categorieën: Auto New & Used Dealers, Auto Related Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is CoolCat Car Interiors b.v. in Zoom 6, Assen Drenthe 9405 PS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Assen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Assen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Assen Drenthe, 9405 PS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824933]