Dalen Installatiebedrijf Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ketellapperstraat 34 , 9403 VR Assen, Drenthe

E-mail

Over Dalen Installatiebedrijf Van

Welkom
Installatiebedrijf van Dalen is opgericht in April 1923 aan de Schoolstraat in Assen en is daarmee 1 van de oudste installatiebedrijven van Assen e.o. Na de Schoolstraat is installatiebedrijf van Dalen verhuisd in 1937 naar de Vaart 46 in Assen. Al snel werd van Dalen een begrip in Assen ( in de volksmond ook wel Van Dalen aan de Vaart genoemd). Ook in minder goede tijden zoals tijdens de 2e Wereldoorlog verzorgde het installatiebedrijf een zo goed mogelijke dienstverlening (als mogelijk) voor haar klanten. Het bedrijf had naast een winkel ook vakbekwame monteurs in dienst op het gebied van Loodgieters-werkzaamheden, centrale verwarmingsinstallaties, dakwerken en electrische werkzaamheden. In het jaar 2005 is het Installatiebedrijf van Dalen verhuisd naar een nieuw pand aan de Ketellapperstraat 34 in Assen, vanwaar wij onze dienstverlening uitvoeren tot in de gehele provincie Drenthe.

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ook een prima reputatie opgebouwd. Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor uw werkzaamheden; dan staan wij graag voor u klaar!

Jan Willem van Dalen

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dalen Installatiebedrijf Van in Ketellapperstraat 34, Assen Drenthe 9403 VR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Assen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Assen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Assen Drenthe, 9403 VR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820958]