Dierenartsenpraktijk Deurze Smilde Assen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Balkendwarsweg 1 A , 9405 PT Assen, Drenthe

E-mail

Over Dierenartsenpraktijk Deurze Smilde Assen

Welkom bij Dierenartsenpraktijk Deurze-Smilde-Assen.

Na werkzaam te zijn geweest in verschillende praktijken zijn we op 01-01-2007 met onze praktijk aan de Balkendwarsweg 1A in Assen gestart.
U vindt ons hier dagelijks van ma-vr 08.00-19.00 uur. Voor SPOEDgevallen zijn we 24 uur bereikbaar op (0592)- 309 903.

Van oorsprong een gemengde praktijk met een groot aandeel landbouwhuisdieren, begonnen met 2 dierenartsen. Nu (05-2014) zijn de gezelschapsdieren onze grootste tak en werken we met een team van 4 dierenartsen en meerdere assistentes.
We blijven zeker nog actief op de andere vakgebieden.

In onze praktijk zullen persoonlijke betrokkenheid naast tijd, aandacht en liefde voor uw huisdier, het belangrijkste bestanddeel vormen voor de behandeling.
Het stellen van de diagnose en de daaruit voortvloeiende prognose voor het zieke dier zal op een zo begrijpelijk mogelijke manier worden uitgelegd aan de eigenaar.
Gezamenlijk kan worden gekeken naar de beste oplossing in ieder uniek geval. Mocht het zo zijn dat uw dier niet door ons behandeld kan worden, dan kunnen wij doorverwijzen naar specialisten.

In onze praktijk kunnen wij röntgenonderzoek doen, de digitale beelden kunt u op cd meekrijgen voor eigen gebruik. Ook is er echografie en echocardiografie, doen we bloeddrukmetingen en er zijn uitgebreide faciliteiten voor bloed- en urineonderzoek. Sindskort kunnen we ook lasertherapie geven aan uw huisdier.

In onze praktijk behandelen wij kat, hond, cavia, konijn, rat en muis. Een leuke uitdaging is de behandeling van slangen, vissen, schildpad en vogels.

De grote huisdierenpraktijk bestaat uit rundvee, paard en kleine herkauwers. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het begeleiden en adviseren van melkveebedrijven.

Ook is er ruime ervaring met het vangen/immobiliseren van wilde, ontsnapte of verwonde dieren.

Tenslotte:
U kunt ervan op aan dat ons veterinaire team van medewerkers zich volledig en met veel aandacht en liefde zal inzetten voor uw huisdier.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenartsenpraktijk Deurze Smilde Assen in Balkendwarsweg 1 A, Assen Drenthe 9405 PT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Paarden diensten in Assen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Assen Paarden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Assen Drenthe, 9405 PT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825864]