Piek in aanvragen Aankoopservice en de gratis Aankoophulplijn van iBlue Makelaars

Piek in aanvragen Aankoopservice en de gratis Aankoophulplijn van iBlue Makelaars van Iblue Makelaars Assen

Door: Iblue Makelaars Assen  30-03-2009
Trefwoorden: Makelaar, Kopen, Huizen

Piek in aanvragen Aankoopservice en de gratis Aankoophulplijn van iBlue Makelaars

Dit weekend ontving iBlue Makelaars een piek in het aantal aanvragen voor de Aankoopservice en de Aankoophulplijn. iBlue directeur de heer De Jong: “Zoveel kopers hebben zich in één weekend sinds 2007 niet meer gemeld.”

iBlue stond afgelopen zaterdag met een team specialisten klaar om potentiële kopers te helpen met de aankoop van hun nieuwe huis. Sinds afgelopen vrijdag doen tientallen mensen per dag een beroep op de gratis Aankoophulplijn. Alleen al tijdens het open uur zaterdag hebben 25 mensen
zich aangemeld voor de Aankoophulplijn.

De heer De Jong: “Wij zijn benieuwd naar het aantal transacties dat uit deze Open Huizen Dag wordt gerealiseerd. De hoge opkomst van geïnteresseerden en het grote aantal aanvragen bij iBlue laat zien dat de koopbereidheid van consumenten weer toeneemt.”

iBlue biedt potentiële kopers diverse gratis diensten aan. Deze dienstverlening geldt voor heel Nederland. Zoals een gratis openingsbod met de gratis Aankoophulplijn en een gratis makelaars Zoekopdracht. iBlue is de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Klanten kunnen zich eenvoudig opgeven op www.iblue.nl of bellen naar 088 7007007 (lokaal tarief voor heel Nederland).

Persinformatie:
iBlue Makelaars, Alex ten Voorde, (06) 51302136, [email protected]

iBlue Makelaars is sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot één van de grootste woningmakelaars van Nederland als verkoopmakelaar. Innovatieve diensten en een gunstige prijsstelling zorgen voor een continue forse groei. iBlue Makelaars heeft een netwerk van eigen makelaars in heel Nederland. iBlue Makelaars heeft 2007 en 2008 met een gezonde winst afgesloten. iBlue Makelaars is de grootste aankoopmakelaar van Nederland. iBlue Makelaars BV, www.iblue.nl, statutair gevestigd te Amsterdam, Handelsregister nr. 34227159.

Trefwoorden: Aankoopopdracht, Aankoopservice, Funda, Huislijn, Huizen, Iblue, Kopen, Makelaar, Verkoopopdracht, Verkopen, Www.iblue.nl

Contact Iblue Makelaars Assen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share