Kok Accountancy & Advies Peter

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zwartwatersweg 53 , 9402 SL Assen, Drenthe

E-mail

Over Kok Accountancy & Advies Peter

Peter Kok c.s. accountancy & advies is een jong accountantskantoor voor het MKB uit Assen. Het kantoor is opgericht in 2006 door de naamgever van het kantoor, Peter Kok. Ik ben in 2006 eerst aan huis vanaf een zolderkamer begonnen waar al snel een ruimte gebrek ontstond. In de zomer van 2007 ben ik daarom verhuisd naar een voormalig huisartsenpraktijk aan de Zwartwatersweg 53 te Assen. Een mooie link met hoe ik mijn rol zie richting de ondernemer, namelijk de financiële huisarts die u bijstaat in de vragen die u dagelijks tegenkomt op het ondernemerspad. Als medeondernemer begrijp ik als geen ander waar u tegen aanloopt als zelfstandig ondernemer. Ik probeer dan samen met u een oplossing te zoeken voor het vraagstuk. Daarnaast ben ik ook uw klankbord, als ondernemer is het soms eenzaam aan de top, u loopt tegen zaken aan die u niet met iedereen wil en kan delen. Bijvoorbeeld investerings- en/of uitbreidingsplannen, problemen met u personeel, u vindt bij mij een luisterend oor.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kok Accountancy & Advies Peter in Zwartwatersweg 53, Assen Drenthe 9402 SL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Assen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Assen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Assen Drenthe, 9402 SL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826244]