Logopedisch Centrum Noord

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenstraat 271 , 9402 JR Assen, Drenthe

E-mail

Over Logopedisch Centrum Noord

Communiceren is een basisbehoefte voor jong en oud. Met onze logopedie ondersteunen wij u of uw kind hierin graag. Een team van ervaren, gecertificeerde en klantvriendelijke logopedisten staat voor u klaar!

Het Logopedisch Centrum Noord biedt logopedie volgens de hoogste kwaliteitseisen (HCA gecertificeerd). Dit betekent voor u dat wij logopedie op maat kunnen bieden afgestemd op de vraag van u of uw kind. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract. U kunt bij ons terecht voor problemen op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor en slikken, zowel bij kinderen als volwassenen. Wij hebben verschillende specialisten en kunnen naast de behandeling van gangbare logopedische problemen ook heel specifieke zorg bieden. Zo begeleiden wij bijvoorbeeld bij Downdyndroom en stotteren en bieden bij hulp bij eet- en drinkproblematiek, slikrevalidatie en OMFT.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/LogopedischCent

Categorieën: Speech Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Logopedisch Centrum Noord in Molenstraat 271, Assen Drenthe 9402 JR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Assen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Assen Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Assen Drenthe, 9402 JR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824681]