Peppa tino

Peppa tino van Maururu

Door: Maururu  04-01-2012
Trefwoorden: Online Bestellen, Online Winkel, Speelgoed

Tino is een lief zacht konijn met geborduurde ogen, mond en neus. Met een stevig maar zacht hoofdje, en een slap lichaam dat als knuffeldoekje kan worden gebruikt.
PEPPA® is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen van natuurlijke materialen. Zo zijn de hoofdjes gevuld met schapenwol. Schapenwol neemt zeer snel geuren op. Voor de baby betekent dit dat het popje geuren zal opnemen van thuis, van zijn ouders, van dingen die hem vertrouwd zijn. Hierdoor wordt een PEPPA lappenpopje al gauw het onmisbare en onafscheidelijke lievelingspopje.
Peppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, d.w.z. geproduceerd op een manier, waarbij ‘eerlijke’ handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bvb het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.

Trefwoorden: Babyartikelen, Babylonia, Fair Trade, Knuffels, Kraamcadeau, Kraamkado, Online Bestellen, Online Winkel, Online Winkelen, Peppa, Speelgoed, Tutteldoekjes,

Andere producten en diensten van Maururu

Antilekbeker van Maururu thumbnail
04-01-2012

Antilekbeker

260 ml. Lekt niet. Vaatwasmachine bestendig. Handvaten optioneel.


Sleep sheep Cloud B van Maururu thumbnail
04-01-2012

Sleep sheep Cloud B

 Vier rustgevende geluiden Makkelijk te bevestigen. Automatische aan/uit functie na 23 minuten. Wasbaar in de wasmachine.


Twilight turtle Cloud B van Maururu thumbnail
04-01-2012

Twilight turtle Cloud B

 De twilight turtle projecteerd een sterrenhemel op elke muur of plafond. Projecteerd drie verschillende kleuren, blauw, groen en amber. 8 verschillende sterrenbeelden. Gaat na 45 minuten automatisch uit.


Babylonia draagdoek tricot-slen van Maururu thumbnail
04-01-2012

Babylonia draagdoek tricot-slen

Je baby op 6 verschillende manieren dragen. De tricot-slen is erg gemakkelijk aan te doen. Geschikt voor alle leeftijden tot 18 kg. One size fits all! Uitgebreide gebruiksaanwijzing met duidelijke stap-voor-stap foto's & dvd instructies.


Maururu, de online shop voor unieke & persoonlijke  kraamkado's van Maururu thumbnail
14-01-2011

Maururu, de online shop voor unieke & persoonlijke kraamkado's

Kwaliteit, duurzaamheid en eerlijkheid dragen wij hoog in het vaandel. Op deze manier richten wij onze winkel op een verantwoorde, speelse en leuke manier in. Wij kopen met veel zorg onze kado’s in, mocht het kado dat jij zoekt toch niet op onze website staan of heb je wensen voor een pakket stuur ons een , wellicht kunnen wij het kado voor jou vinden.