Twilight turtle Cloud B

Twilight turtle Cloud B van Maururu

Door: Maururu  04-01-2012
Trefwoorden: Speelgoed, Kraamcadeau, Kraamkado

De Twilight Turtle met sterrenhemel is een zachte knuffel met een schild dat sterretjes projecteert op wand en plafond. In 2008 is de Twilight Turtle in de VS uitgeroepen tot het beste baby- en kinderproduct van 2008, een prestigieuze prijs voor deze schildpad.
De Twilight Turtle geeft een volledige projectie van de 
sterrenhemel op elke muur of plafond. Doormiddel van een zeer gemakkelijke bediening kan vervolgens gekozen worden voor de kleur van de projectie (blauw, groen of amber). De drie kleuren van de Twilight Turtle hebben bovendien nog een praktisch nut. De herfstachtige gloed van het amberkleurige licht straalt warmte, goede moed en vrede uit. Blauw geeft de geest en zintuigen rust en het groen van de Twilight Turtle is de kleur van het leven en heeft verjongende en genezende eigenschappen. 
Het unieke aan deze Twilight Turtle is echter dat de getoonde sterretjes daadwerkelijke 8 verschillende sterrenbeelden zijn. In het bijgeleverde boekje wordt weergegeven welke sterrenbeelden geprojecteerd kunnen worden en hoe. Dit maakt de Twilight Turtle daarom ook erg leuk en leerzaam voor oudere kinderen. 
De Twilight Turtle geeft ouders de mogelijkheid om vanaf de geboorte een rustig bedtijd ritueel te creeren en doordat de Twilight Turtle na 45 minuten automatisch uitgaat, kan je kindje rustig in slaap vallen met een gevoel van veiligheid door het zachte licht van de schildpad. Verder is het ideaal dat de Twilight Turtle overal mee naar toe kan en je kindje dus altijd in slaap valt met iets vertrouwds bij zich. 

Inclusief 3 AAA baterijen. Formaat: ongeveer 33cm (L) x 20cm (B) x 19cm (H) 

Trefwoorden: Babyartikelen, Cloud B, Kraamcadeau, Kraamkado, Speelgoed, Twilight ladybug, Twilight turtle,

Andere producten en diensten van Maururu

Antilekbeker van Maururu thumbnail
04-01-2012

Antilekbeker

260 ml. Lekt niet. Vaatwasmachine bestendig. Handvaten optioneel.


Peppa tino van Maururu thumbnail
04-01-2012

Peppa tino

Zacht. Gemaakt in Fair Trade.


Sleep sheep Cloud B van Maururu thumbnail
04-01-2012

Sleep sheep Cloud B

 Vier rustgevende geluiden Makkelijk te bevestigen. Automatische aan/uit functie na 23 minuten. Wasbaar in de wasmachine.


Babylonia draagdoek tricot-slen van Maururu thumbnail
04-01-2012

Babylonia draagdoek tricot-slen

Je baby op 6 verschillende manieren dragen. De tricot-slen is erg gemakkelijk aan te doen. Geschikt voor alle leeftijden tot 18 kg. One size fits all! Uitgebreide gebruiksaanwijzing met duidelijke stap-voor-stap foto's & dvd instructies.


Maururu, de online shop voor unieke & persoonlijke  kraamkado's van Maururu thumbnail
14-01-2011

Maururu, de online shop voor unieke & persoonlijke kraamkado's

Kwaliteit, duurzaamheid en eerlijkheid dragen wij hoog in het vaandel. Op deze manier richten wij onze winkel op een verantwoorde, speelse en leuke manier in. Wij kopen met veel zorg onze kado’s in, mocht het kado dat jij zoekt toch niet op onze website staan of heb je wensen voor een pakket stuur ons een , wellicht kunnen wij het kado voor jou vinden.