Notariskantoor Tijdhof Daverschot & De Jong Posthumus

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Noordersingel 45 , 9401 JW Assen, Drenthe

E-mail

Over Notariskantoor Tijdhof Daverschot & De Jong Posthumus

In de provincie Drenthe is Tijdhof, Daverschot & De Jong Posthumus Notarissen een van de grootste notariskantoren. Op ons kantoor zijn drie notarissen, vier kandidaat-notarissen tezamen met ongeveer twaalf medewerkers werkzaam om onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Ons kantoor vindt zijn kracht in de bundeling van enerzijds een brede algemene praktijk en anderzijds in een zeer gedegen kennis en ervaring met betrekking tot de meer gespecialiseerde (commerciële) praktijk.

Zowel binnen de algemene praktijk als binnen de gespecialiseerde praktijk leveren wij een kwalitatief goede dienstverlening tegen een reële prijs.

Ons kantoor is gevestigd in twee mooie monumentale panden in het centrum van Assen (parkeren op eigen terrain). Onze cliënten waarderen onze laagdrempeligheid en de ontspannen sfeer waarin wij onze diensten verrichten. Dat, gecombineerd met een goed advies/product tegen een netteprijs, maakt dat cliënten graag nog eens terugkomen.

Belt u gerust eens voor een vrijblijvende offerte of een vrijblijvend adviesgesprek.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Notariskantoor Tijdhof Daverschot & De Jong Posthumus in Noordersingel 45, Assen Drenthe 9401 JW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Assen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Assen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Assen Drenthe, 9401 JW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825660]