Pinkster Schilderwerken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pelikaanstraat 37 , 9404 CH Assen, Drenthe

E-mail

Over Pinkster Schilderwerken

Wij bestaan sinds 1853 en hebben dus al meer dan 150 jaar ervaring. Wij helpen u graag met al het schilder-, glas- en behangwerk aan uw totale woning. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoudswerk aan particuliere woningen en bedrijfsgebouwen. Wij zijn mede gespecialiseerd in oude technieken zoals marmerimitatie, houtimitatie, vergulden en glas in lood beglazing. Natuurlijk werken wij volgens de milieuwetgeving en de in Nederland geldende Arbo wetgeving. Wij gebruiken enkel hoogwaardige producten van fabrikanten zoals : Trimetal, Sigma, Sikkens en Wijzonol. Wij zijn u graag van dienst om u te helpen uw woning, wat tenslotte een waardevol bezit is in een optimale conditie te brengen of te houden. Graag komen we bij u langs om een vrijblijvende inspectie van de huidige staat van onderhoud van uw woning uit te voeren.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Pinkster Schilderwerken in Pelikaanstraat 37, Assen Drenthe 9404 CH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Behang diensten in Assen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Assen Behang per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Assen Drenthe, 9404 CH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3706368]