Restaurant De Hertenkamp

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hertenkamp 10 , 9401 HL Assen, Drenthe

E-mail

Over Restaurant De Hertenkamp

Restaurant De Hertenkamp is de perfecte locatie voor uw bijeenkomst, centraal gelegen in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Gelegen aan de rand van het centrum van Assen, maar in een natuurlijke omgeving. Met het Asserbos als "achtertuin" en het hertenkamp als "voortuin" kunt u genieten van de natuur en de rust.

Naast a la carte restaurant “Le Grand” Café zijn er vijf verschillende zalen met elk hun eigen identiteit, aangebracht door kunstenaar Marthijn de Groot. Zowel “Le Grand” Café als de zalen bevinden zich op de begane grond en zijn rolstoeltoegankelijk.

Alle zalen zijn geschikt voor uw diner of buffet, uw bruiloft, receptie of feestavond, uw zakelijke bijeenkomst of vergadering. De Hertenkamp is een officiële trouwlocatie: u kunt trouwen in ons trouwprieel in de tuin, of in één van de zalen. Dankzij de rustige omgeving is De Hertenkamp zeer geschikt als vergaderlocatie.

Openingstijden

Ma - Di, Zo
Gesloten
Wo - Za
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

07-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/DeHertenkampAssen

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Restaurant De Hertenkamp in Hertenkamp 10, Assen Drenthe 9401 HL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Assen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Assen Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Assen Drenthe, 9401 HL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3735415]