Rijschool Hartenhof

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdvaartsweg 90 , 9406 XC Assen, Drenthe

E-mail

Over Rijschool Hartenhof

Welkom bij rijschool Hartenhof

De rijschool in Assen waar je voor slechts 37 euro een heel uur praktijkles krijgt. Het kan zelfs nog voordeliger als je voor één van onze pakketten kiest. Je voordeel kan oplopen tot wel 100,- euro.
Rijlessen zijn leuk, spannend en voor sommige mensen misschien zelfs een beetje eng. De één heeft aan twintig lessen genoeg, de ander doet er iets langer over. Toch is ieders doel hetzelfde; zo snel mogelijk dat rijbewijs halen. Bij Hartenhof doen we er alles aan om dit doel te verwezenlijken. We bieden de beste kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs. In een ontspannen sfeer gaan we samen aan de slag om jou voor te bereiden op het examen. Maak nu kennis met ons door je in te schrijven voor een gratis proefles.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/hartenhofrijschool

Categorieën: Driving Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Assen Drenthe

Is Rijschool Hartenhof in Hoofdvaartsweg 90, Assen Drenthe 9406 XC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Rijlessen diensten in Assen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Assen Rijlessen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Assen Drenthe, 9406 XC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819946]