VoetVitaal

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pottenbakkerstraat 42 , 9403 VX Assen, Drenthe

E-mail

Over VoetVitaal

Mijn naam is Irma Kleine, ik ben gediplomeerd medisch pedicure en aangesloten bij de branchevereniging ProVoet. U kunt bij VoetVitaal terecht voor al uw voetvragen.

U kunt bij mij terecht voor een cosmetische pedicure behandeling, zoals het lakken van nagels, een heerlijke voetmassage, een ontspannen voetenbad met scrub.

In mijn praktijk kunt u ook terecht voor de behandeling van al uw voetaandoeningen, zoals bijvoorbeeld nagelproblemen, eelt, likdoorns en/of kloven.

Uw voeten laten verzorgen is voor iedereen van belang. Aangezien de voeten elke dag het gewicht van je gehele lichaam moeten dragen, worden veel voorkomende klachten aan voeten, zoals likdoorns en eelt, als zeer vervelend en pijnlijk ervaren. Daarnaast kan pijn aan de voeten ook ongemerkt de houding veranderen. Het regelmatig bezoeken van een pedicure kan een hoop ergernis en fysieke voetklachten verminderen en voorkomen. Naar de pedicure gaan is geen overbodige luxe, maar biedt preventief onderhoud van je voeten om klachten in de toekomst te voorkomen.

Als medisch pedicure ben ik breed opgeleid om alle zogenaamde risicovoeten te behandelen. Dit zijn voeten met problemen die ontstaan als gevolg van Diabetes Mellitus, reumatische aandoeningen, neurologische aandoeningen, oncologische aandoeningen, vaataandoeningen en/of dermatologische aandoeningen. Een andere specialiteit van de medisch pedicure is het reguleren van ingroeiende/ingegroeide nagels. Indien noodzakelijk kan hiervoor een nagelbeugel op de nagel worden geplaatst. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor een orthese, het repareren van kapotte nagels, ingroeiende nagels of voor tijdelijke drukontlasting door middel van vilt.

Bij pedicurepraktijk VoetVitaal worden producten gebruikt en verkocht van het merk Peclavus.

Openingstijden

Ma
-
Di - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/VoetVitaal-294053150942053/

Categorieën: Nail Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is VoetVitaal in Pottenbakkerstraat 42, Assen Drenthe 9403 VX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Pedicure diensten in Assen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Assen Pedicure per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Assen Drenthe, 9403 VX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824625]