Aeromatic komt met luxe casual automatische horloges

Door: Watchxl  25-03-2011
Trefwoorden: Catalogus Winkelen, Online Bestellen, Online Winkel

Aeromatic heeft vier automatische horloges op de markt gebracht met een zeer bijzonder wijzerplaat. De A1363 en A1364 zijn dualtimers met drie wijzerplaten en de A1304 en A1305 laten een groot gedeelte van het skelet van het herenhorloge zien.

De casual horloges van Aeromatic hebben allen een prachtig retro uiterlijk. Een glimmende stoere ronde edelstalen wijzerkast gecombineerd met een zwarte of bruine leren band met krokodillenmotief geven de Aeromatic de glamour die het verdient. Het maakt de vier horloges tot luxe, modieuze horloges die op zakelijk gebied hun mannetje staan.

Aangezien de A1363 en A1364 dualtime horloges zijn, hebben zij aan beide zijden van de 44 millimeter grote kast een kleine kroon. Het venster is van gehard mineraalglas en wijzers van de horloges lichten op in het donker. De horloges zijn waterbestendig tot 50 meter (5 ATM).

De A1305 onderscheidt zich dankzij de blauwe kleur van de wijzerplaat, tegenover een witte wijzerplaat bij de A1304. De kast van beide herenhorloges is 43 millimeter breed en 13 millimeter dik. Aan de rechterzijde van de horloges zit een klassiek gevormde kroon. Net als eerder genoemde horloges beschikken de A1304 en A1305 over gehard mineraalglas en zijn zij tot 50 meter waterbestendig (5 ATM).


Kijk voor meer horlogenieuws op www.horlogenieuws.wordpress.com.

Trefwoorden: Aeromatic, Catalogus Winkelen, Horloges, Online Bestellen, Online Winkel