Camel Active horloges voor de echte man

Door: Watchxl  25-03-2011
Trefwoorden: Catalogus Winkelen, Online Bestellen, Online Winkel

Echte mannenhorloges. Dat zijn de klokjes van . Stoere, ruige designs, geïnspireerd door survival. Maar ook in het dagelijkse leven zal een drager van een Camel horloge hoge ogen gooien.


Zwart, grijs, bruin en beige, dat zijn de typische kleuren van Camel. Ze zijn niet extreem groot en zeker ook niet klein. Met een Camel horloge heb je gewoon een degelijk horloge om de pols, dat je een sportief en zeer geeft. Zoals de Camel Active Journey selectie. Een 44 millimeter groot horloge met of zonder chronograaf. De behuizing is van edelstaal, analoge tijdsweergave, gehard mineraalglas,


Quartz uurwerk en lichtgevende wijzers en cijfers. De kroon is beschermd en de ring kan draaien.

Daarnaast kent Camel ook meer casual horloges, zoals de Camel Active Black collectie. De kleur zwart voert hierin de boventoon. Een zwarte lederen of rubberen band en in de meeste gevallen een zwarte wijzerplaat en PVD zwarte edelstalen behuizing. De Cruiser collectie kent 46 millimeter en de horloges in de Wing collectie hebben een doorsnede van 42 millimeter. Alle horloges zijn voorzien van datumweergave, hebben een Quartz uurwerk, gehard mineraal glas en lichtgevende wijzers en cijfers. Bovendien is Active Black Collectie geschikt voor de meeste vormen van watersport vanwege een waterbestendigheid tot 100 meter (10 ATM).


Kijk voor meer horlogenieuws op www.horlogenieuws.wordpress.com.

Trefwoorden: camel active, Catalogus Winkelen, Horloges, Online Bestellen, Online Winkel