Sportief Festina maakt met Ghost Rider stoer horloge

Door: Watchxl  25-03-2011
Trefwoorden: Catalogus Winkelen, Online Bestellen, Online Winkel

Ze zijn zo zwart als de nacht en vallen op door hun opvallende wijzers en uurmarkeringen. De Ghost Rider collectie van Festina is een stoer herenhorloge met een sportief uiterlijk. Ze zijn  verkrijgbaar met een leren of metalen band.

 

De kleuraccenten op de wijzerplaat van Festina Ghost Rider horloges zijn subtiel, maar geven het horloge zo veel kracht. Naast wit maakt Festina gebruik van roségoud,  rood, groen, fluoriderend geel en azuurblauw. De witte cijfers op de lunette maken het horloge af. Een sportief 45 millimeter groot horloge als de Ghost Rider beschikt uiteraard over een chronograaf, stopwatch en datumaanduiding. Daarnaast bezit het herenhorloge ook over een alarmfunctie. De wijzers en uurmarkeringen lichten op in het donker. Festina maakt gebruik van een roestvrije edelstalen kast, die veertien millimeter dik is. Het Quarz uurwerk van de Ghost Rider is van het gerenommeerde Citizen Miyota.


Festina heeft al meer dan honderd jaar ervaring met het produceren van horloges. Het merk wordt wereldwijd in meer dan 65 landen verkocht. Het succes van dit wereldmerk is gebasseerd op het Festina-principe de klant een hoogwaardig horloge te bieden tegen een redelijke prijs, die de klant zich veroorloven kan en wil.

Trefwoorden: Catalogus Winkelen, Festina, Horloges, Online Bestellen, Online Winkel