TW Steel's CEO Goliath collectie lust voor het oog

TW Steel's CEO Goliath collectie lust voor het oog van Watchxl

Door: Watchxl  28-03-2011
Trefwoorden: Catalogus Winkelen, Online Bestellen, Online Winkel

TW Steel heeft tijdens BaselWorld, s’werelds grootste sieraden- en horlogebeurs, haar nieuwe collectie CEO Goliath horloges geïntroduceerd. De vijftien modellen hebben een luxe uitstraling en kosten tussen de 299 en 899 euro.

 

Met kastdiameters van 37 millimeter en 42 millimeter blijft de slogan “Big in oversized Watches” gewaarborgd. Daarnaast geeft de uitstraling van deze collectie, dankzij de unieke PVD plating en vernieuwende matte finish, de drager het gevoel dat dit een horloge betreft uit het hogere segment. Ze onderscheiden zich van de normale modellen door een dunnere kast en glimmende lunette. De wijzers gaan langs grote indexen waarvan de 12 en 6 in Romeinse cijfers zijn uitgevoerd.

 

De CEO Goliath Collection modellen van TW Steel zijn uitgevoerd in massief Staal met daarnaast Rose gold, Black en zelfs een White gold plating (PVD). Ze beschikken allen over een Quartz uurwerk en datumweergave. Daarnaast hebben enkele modellen ook een chronograaf in huis. Afgewerkt met een leren band, zijn de herenhorloges uit de CEO Goliath collectie een lust voor het oog.


Bijzonder is de CE3015. Het White gold plated model is Swiss made en is tevens uitgevoerd met 144 A-grade diamanten, een “Mother of Pearl” wijzerplaat en een witte lederen band. Een traditionele combinatie in een modern jasje. Bij dit horloge word natuurlijk een echtheid certificaat van de diamanten geleverd.

Trefwoorden: Catalogus Winkelen, Horloges, Online Bestellen, Online Winkel, TW Steel