Vrolijkl gekleurde Tendence horloges

Vrolijkl gekleurde Tendence horloges van Watchxl

Door: Watchxl  06-04-2011
Trefwoorden: Catalogus Winkelen, Online Bestellen, Online Winkel

Het Italiaanse horlogemerk Tendence kenmerkt zich vaak door een 3D-wijzerplaat en gedurfde wijzerplaten. Maar Tendence heeft ook de grote en vrolijk gekleurde Rainbow collectie voor slechts 85 euro. Voor een zacht prijsje heb je een afwijkend, modern en zeer stijlvol horloge om je pols.

 

Blauw, groen, geel, oranje, paars, rose, zwart en wit. Het zijn kleuren die van je pols spatten. Niet alleen de kast van de Tendence Rainbow horloges is fel gekleurd, ook de wijzerplaat en armband hebben dezelfde kleur. Waren ze in eerste instantie voornamelijk op mannen gericht vanwege een diameter van 52 millimeter, nu zijn er ook Rainbow horloges die 44 millimeter groot zijn. Dus geschikt voor de smalle pols.

 

De Rainbow horloges hebben in tegenstelling tot de meeste andere horloges van Tendence geen 3D wijzerplaat. Bovendien is de kast van het horloge gemaakt van polycarbonaat en de band van Polyurethaan, zeer licht en krachtig materiaal. Het venster is van gehard mineraal glas en het horloge beschikt over een quartz uurwerk. Dankzij de lichtgevende wijzers en cijfers kun je de tijd lezen in het donker. Bovendien hoef je niet bang te zijn dat het horloge snel waterschade oploopt, aangezien het waterbestendig is tot 50 meter (5ATM). Bij het douchen en tijdens het zwemmen kun je de Tendence Rainbow dus blijven dragen.

Trefwoorden: Catalogus Winkelen, Horloges, Online Bestellen, Online Winkel, Tendence