Daglicht wint terrein

Daglicht wint terrein van Wonenonline

Door: Wonenonline  09-09-2008
Trefwoorden: Verlichting, Interieur, Badkamer

We ondervinden allemaal wel eens hoe belangrijk licht kan zijn in ons dagelijks leven. Veel mensen voelen zich actiever en vrolijker in de lente en zomer. En futlozer in de winter. Licht zorgt dat we ons fijn voelen. En niets is zo gezond en goedkoop als natuurlijk daglicht.

Solarspot ontwikkelde daarom een verfijnd daglichtsysteem waarmee praktisch elk vertrek verlicht kan worden. Van kelder tot zolder, van keuken tot inpandige badkamer, van kantoor tot bedrijfshal; alles wordt in het daglicht gezet.

Duurzame investering
Doordat natuurlijk licht binnenstroomt, verdwijnen donkere hoeken en neemt de bruikbare woon– en werkruimte flink toe. Dit is niet alleen praktisch en prettig, maar ook nog eens gunstig voor de waarde van je woning. Daarnaast is de Solarspot een duurzame lichtbron en zorgt deze voor een lagere energienota. De verlichting die je voorheen liet branden, is immers overbodig geworden!,

Mooi en vernuftig
Ze zien er zo fraai en onschuldig uit, de lichtkoepeltjes van Solarspot. Maar achter die kleine, ronde plafonnière met witte sierrand, schuilt een prachtig staaltje techniek. Door lichtstralen te bundelen en deze door hoogreflecterende buizen te vervoeren, wordt natuurlijk daglicht het huis in gehaald.

Gebruiksvriendelijk
Hoewel de koepeltjes drie keer zo klein zijn als andere systemen, brengt het Solarspot systeem tot 50% meer daglicht naar binnen. Bovendien zijn ze zelfreinigend en kunnen er speciale lichtarmaturen ingebouwd worden waarmee je ’s avonds een fijne sfeer creëert. Wil je overdag wat minder licht? Dan gebruik je gewoon de daglichtdimmer of horizontale zonwering.

Een handige doe-het-zelver installeert het systeem zonder al te veel moeite, want grote bouwkundige aanpassingen zijn er niet. Voor de wat-minder-handigen onder ons, is er goed nieuws: de Solarspot is in een handomdraai geplaatst door een vakkundig team.

Meer informatie: www.wonenonline.nl/solarspot.html

Trefwoorden: Badkamer, Daglicht, Daglichtsysteem, Inpandige Ruimte, Interieur, Keuken, Solarspot, Verlichting,