Inrichten in een handomdraai met de Wonenonline Roomplanner

Inrichten in een handomdraai met  de Wonenonline Roomplanner van Wonenonline

Door: Wonenonline  18-09-2008
Trefwoorden: Interieur, Wonen, Inrichten

Wonenonline is al jaren dé plek om ideeën op te doen voor je interieur. Of het nu gaat om de laatste woontrends, unieke meubelstukken of adviezen van interieurstylisten… je vindt er alles wat je nodig hebt om van jouw huis een thuis te maken.

Helaas lopen we vaak tegen het probleem aan dat we briljante plannen hebben, maar er niet de tijd voor vrijmaken. Een hele middag sjouwen met meubels, schuiven met accessoires, en heen en weer rijden naar diverse meubelzaken… dat doe je niet 1-2-3.

Maar gelukkig is tijdgebrek vanaf nu verleden tijd. Inspiratie wordt creatie met de nieuwe Wonenonline Roomplanner! Dit gebruiksvriendelijke programma is gratis op Wonenonline te gebruiken. Downloaden of installeren is niet nodig. Het enige dat je hoeft te doen, is je e-mailadres invullen.

Met een klik op de muis komt je woon- of slaapkamer vervolgens in de juiste verhouding op het computerscherm te staan. Experimenteren met vloeren, kleuren, meubels, met verlichting of stoffering kan dus helemaal geen kwaad! Alle voorwerpen in het programma kun je bovendien zelf aanpassen. In een handomdraai heb je dan ook een prachtige schets gemaakt van je toekomstige interieur, compleet met de meubels die je voor ogen had.

Dus ga je verbouwen of herinrichten? Breng de handige interieur tips van Wonenonline direct in de praktijk met de Roomplanner en laat je creativiteit de vrije loop.

De Roomplanner vind je op http://www.wonenonline.nl/woonplanner


Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Meer info: Nathalie Korving, [email protected] | http://www.wonenonline.nl
In geval van publicatie ontvangen wij graag een bewijsexemplaar of link naar het artikel online.
Wonenonline Postbus 424 9400 AK Assen

Trefwoorden: Badkamer Ontwerp, Huiskamer Ontwerp, Inrichten, Inrichting Ontwerpen, Interieur, Interieur Ontwerpen, Keuken Ontwerp, Wonen,