Niet (ver)kopen? Dan verbouwen!

Niet (ver)kopen? Dan verbouwen! van Wonenonline

Door: Wonenonline  02-12-2008
Trefwoorden: Renovatie, Bouwbedrijf, Aannemer

Wil je toch even wachten met de aankoop van die nieuwe woning, maar droomde je stiekem al van dat kookeiland, die inloopdouche of een dakkapel op zolder? Dan kan een verbouwing, groot of klein, van jouw huis weer een nieuw thuis maken. Een kundige vakman biedt hier uitkomst.
Ook als je je huis (sneller) wilt verkopen, is het geen overbodige luxe een vakman in te schakelen. Je verkoopt je huis sneller en voor een betere prijs als deze er tiptop uitziet. Je hebt immers maar één kans voor een goede eerste indruk, dus weg met dat achterstallig onderhoud. Hier en daar een likje verf, kleine lekkages wegwerken of een onkruidvrije tuin met mooie plantjes doen bijvoorbeeld al wonderen!

Zoek gratis een vakman
Of je nu je huidige woning nieuw leven in wilt blazen of je huis wilt laten opknappen voor de verkoop: het vinden van de juiste vakman is anno 2008 een fluitje van een cent.
Telefoonboeken doorspitten, onderhandelen, wachten op offertes… dat is allemaal passé. Ook hoef je niet meer het risico te lopen een hobbyist aan de haak te slaan. Met de handige service zoekgratiseenvakman.nl van Wonenonline zijn deze ergernissen verleden tijd.

Simpel, snel en safe
Hoe werkt het? Heel eenvoudig: vul je gegevens en wensen op de website in. Binnen een paar dagen ontvang je offertes op maat, allemaal afkomstig van betrouwbare en gecertificeerde vakmannen uit jouw regio. Zo zie je in één oogopslag wat de mogelijkheden binnen je budget zijn. En weet je waar je het goedkoopste uit bent. De vakmannenservice bespaart je dus tijd, geld en… de nodige rompslomp.

Kwaliteit gegarandeerd
De offertedienst heeft al jarenlang een stevige basis met een uitgebreid netwerk van deskundige professionals; het Casius-netwerk. Wonenonline waarborgt zo voor jou de kwaliteit. De Casius-vakmannen ondergaan een strenge toetsing voordat ze worden toegelaten tot het netwerk.

Voor meer informatie: www.zoekgratiseenvakman.nl


Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Meer info: Nathalie Korving, [email protected] | http://www.zoekgratiseenvakman.nl
In geval van publicatie ontvangt Wonenonline graag een bewijsexemplaar of link naar het artikel online:

Wonenonline
Postbus 424
9400  AK Assen

Trefwoorden: Aannemer, Bouwbedrijf, Huis Opknappen, Klusbedrijf, Renovatie, Schilder, Stukadoor, Vakman, Verbouwen, Verbouwing, Winterschilder