Nieuw: 3D Keukenplanner: dé “mis en place” voor je nieuwe keuken

Nieuw: 3D Keukenplanner:  dé “mis en place” voor je nieuwe keuken van Wonenonline

Door: Wonenonline  12-03-2009
Trefwoorden: Interieur, Keuken, Wonen

Vorig jaar liet Wonenonline je al kennis maken met de Roomplanner; het gratis programma waarmee je in een handomdraai je interieur inricht. Dat Nederlanders graag zelf aan het inrichten gaan, bleek wel uit de cijfers. In slechts 4 maanden tijd maakten al 20.000 mensen gebruik van de Wonenonline Roomplanner.

Nu is er ook de Keukenplanner. En niet voor niets. De keuken heeft sinds vorig jaar een prominente rol in het huis. De ruimte is meer dan alleen maar een plek om te koken. Je drinkt er warme chocolademelk, kletst lekker bij met de buurvrouw of speelt een potje Kolonisten aan de keukentafel.

De keuken is echter niet de gemakkelijkste ruimte om in te richten. Daar biedt de gebruiksvriendelijke Keukenplanner uitkomst. Je kunt blanco beginnen of een al bestaand model aanpassen. Experimenteren met werkbladen, kookeilanden en afzuigkappen kan dus helemaal geen kwaad! In no-time heb je een prachtige schets, in de juiste verhoudingen, van je toekomstige keuken.

Ben je toe aan een nieuwe keuken? Bezoek de online Keukenplanner van Wonenonline en laat je creativiteit de vrije loop. Save…, print… en shop! De Keukenplanner vind je op http://www.wonenonline.nl/keukenplanner

Trefwoorden: 3d, Huis, Huis Inrichten, Inrichting Woning, Interieur, Keuken, Keuken Ontwerp, Keukenontwerp, Keukenplanner, Roomplanner, Wonen