Oktober Woonmaand, volg je eigen stijl

Oktober Woonmaand, volg je eigen stijl van Wonenonline

Door: Wonenonline  25-09-2008
Trefwoorden: Interieur, Wonen, Interieuradvies

Alles onder een dak
Natuurlijk blijft Wonenonline niet achter. Zo bieden we dagelijks de laatste interieurtrends, de leukste woonideeen en praktische stijltips. Ook kun je er heerlijk grasduinen in actuele woonnieuwtjes en de leukste columns. Sta je te popelen om een nieuwe gadget of dat ene aparte, meubelstuk aan te schaffen? Haal dan je hart op in de uitgebreide woonshop. Maar er is meer!

Je eigen stijl volgen?
Wonen is een stukje van jezelf. We weten vaak wat voor een interieur we willen, maar vinden we het soms lastig om daar handen en voeten aan te geven. Gelukkig zijn daar professionals voor; stylisten die direct weten welke sfeer bij ons past en hoe onze woning echt ons thuis kan worden.
Hoewel het vroeger ‘over the top’ was om een stylist in te schakelen, is dat anno 2008 de gewoonste zaak van de wereld. Wonenonline creeerde dit jaar voor jou het succesvolle interieuradvies-online.nl. Hier neem je een kijkje in de keuken van talentvolle interieurstylisten en schakel je direct hun hulp in voor jouw nieuwe woonbeleving. Simpel, Inspirerend, Snel.

of juist niet?
Als je je huis wilt verkopen, heeft een eigen stijl helaas ook een schaduwkant. Niet iedereen hoeft namelijk gecharmeerd te zijn van jouw smaak en inrichting. En voor die goede eerste indruk, krijg je nooit een tweede kans. Omdat de concurrentie op de huizenmarkt nu groter is dan ooit, is verkoopstyling booming business in Nederland geworden.
Verkoop jij je huis binnenkort? Kijk dan eens op de spiksplinternieuwe sidekick van Wonenonline, verkoopstyling-online.nl. Hier lees je alles over verkoopstyling en adviseren stylisten je hoe je jouw woning zo snel en gunstig mogelijk verkoopt.

Gelijk in de praktijk!
Wil je al die interieuradviezen direct in praktijk brengen? Dan gebruik je de Wonenonline Roomplanner. Een gloednieuw, gratis programma waarmee je in no-time jouw unieke droomwoning verwerkelijkt. Met een klik op de muis komt je woon- of slaapkamer in de juiste verhouding op het computerscherm te staan en tover je in een handomdraai een 3D-schets voor je nieuwe interieur tevoorschijn. Dat scheelt je een middag schuiven en sjouwen! En natuurlijk de nodige stress

De Woonmaand = winnen voor binnen
In de oktober Woonmaand brengt Wonenonline voor al diegenen die hun eigen stijl willen vinden of volgen een verrassende online Woonspecial uit waarin natuurlijk veel te winnen valt. Zo maak je kans op een uniek daglichtsysteem, een design plafondlamp en misschien zelfs wel een prachtadvies van een interieurstylist!

Wil je vanuit je luie stoel, op een druilerige herfstmiddag, alvast ideeen opdoen om jouw eigen stijl te vinden? Vraag dan het gratis woonideeenboek 2009 aan! Met maar liefst 450 pagina’s is het een middagvullende bron aan inspiratie.

Trefwoorden: Inrichten, Inrichting, Interieur, Interieuradvies, Interieurideeen, Interieurtips, Verkoopstyling, Wonen, Wonenonline, Woonspecial, Woontrends,