Tussen huis en thuis; de interieurstylist

Tussen huis en thuis; de interieurstylist van Wonenonline

Door: Wonenonline  26-06-2008
Trefwoorden: Interieur, Wonen, Interieuradvies

Wanneer je toe bent aan een nieuw interieur, koop je meestal wat nieuwe accessoires, krijgt de muur een likje verf en worden de planten wat verschoven. Maar vaak is het niet de sfeer die je voor ogen had. Hoe doen zij dat toch in de bladen en op tv? En waarom aarzelen heel wat mensen voordat ze zelf een interieurstylist in de arm nemen?

‘Doe maar gewoon’
Voor veel mensen ligt de drempel simpelweg te hoog om in gesprek te gaan met een creatieve en vakkundige ontwerper. We weten immers niet wat we moeten verwachten en buiten dat, we blijven Nederlanders. ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg!’ luidt ons nationale motto. Jezelf een stylist gunnen die van jouw huis je thuis maakt, wordt al snel als een overdadige luxe beschouwd.

Stylist aan huis
Dit alles is nu verleden tijd. Wonenonline introduceert interieuradvies-online.nl, een must voor alle interieurliefhebbers. Op deze nieuwe website neem je rustig een kijkje in de keuken van diverse interieurstylisten die zich bij Wonenonline hebben aangemeld. Wil je weten wat een stylist ‘in huis heeft’, dan bekijk je zijn persoonlijke pagina waar hij zijn werk en werkwijze met prachtige foto’s en duidelijke uitleg illustreert. Ook vind je op de persoonlijke pagina alle contactgegevens en kun je bovendien op de website een digitaal contactformulier invullen. Zoek je gericht naar stylisten bij jou in de buurt, dan kun je zoeken op provincie. Informatie aanvragen was nog nooit zo gemakkelijk!

Alles onder één dak
Naast deze laagdrempelige service verschijnen er op interieuradvies-online.nl regelmatig interessante acties en aanbiedingen. Zo kun je bijvoorbeeld kansmaken op kaarten voor een inspirerende interieurbeurs, bestel je het gratis woonideeënboek en vind je de maandelijkse column die natuurlijk geheel gewijd is aan het interieur. Ook maak je gratis gebruik van de brochureservice en ‘zoek een erkende vakman’. En om het verhaal helemaal compleet te maken, geven de stylisten je regelmatig interessante tips en trucs om zelf mee aan de slag te gaan.

Ben je toe aan een nieuwe beleving? Aan een nieuw thuis? Surf naar http://www.interieuradvies-online.nl en laat je inspireren.

Trefwoorden: Interieur, Interieuradvies, Interieurstyling, Interieurstyliste, Wonen