Fysiotherapie Beilen De Vonderkampen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Vonderkampen 134 A , 9411 RG Beilen, Drenthe

E-mail

Over Fysiotherapie Beilen De Vonderkampen

Van harte welkom op onze website. Hier vindt u alle informatie over ons, onze praktijken en diensten in Beilen en Westerbork.

Al jaren bieden we vertrouwde kwaliteit en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de beroepsgroep. Daarnaast garanderen we hoogstaande en vernieuwende zorg. Met enige trots presenteren we dan ook het HKZ-certificaat. Naast de informatie kunt u zich ook direct aanmelden via het email-adres op deze website.

We zijn van maandag t/m donderdag geopend van 8.00 tot 21.45 uur en vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Iedere maandag is er in Beilen van 18.00 tot 19.00 uur en iedere woensdag in Westerbork van 19.00 tot 20.00 uur een vrijblijvend inloopspreekuur.
U kunt ons bellen voor een afspraak. Het telefoonnummer is 0593-524616, dit geldt zowel voor de locatie in Beilen als voor de locatie in Westerbork.
Wij hebben geen wachtlijst voor behandeling. Meestal kunt u binnen 1 week bij ons terecht.

Komt u voor de eerste keer en heeft u een afspraak dan hoeft u zich niet te melden. U kunt dan direct plaats nemen in de wachtkamer.
Denk er dan aan uw eventuele verwijzing en uw meest recente verzekeringsbewijs en legitimatiebewijs mee te nemen. Een handdoek is meestal ook handig.
Om te kunnen bewegen hebben wij o.a. gewrichten, spieren, ademhaling, bloedsomloop en ons zenuwstelsel nodig. Wij noemen dit het houdings- en bewegingsapparaat. Wanneer u problemen heeft die hiermee te maken hebben, kunnen deze behandeld worden met fysiotherapie. De fysiotherapeut zoekt dan samen met u naar de oorzaak en de juiste behandeling van uw klachten.

In onze praktijk zijn we gespecialiseerd en geregistreerd in:
- Algemene fysiotherapie.
- Manuele Therapie (SOMT, Maitland).
- Bekkenfysiotherapie.
- Kaakfysiotherapie.
- Bedrijfsfysiotherapie.
- Geriatriefysiotherapie (i.o.).
Door verschillende andere vervolgopleidingen bieden wij u ook behandelingen aan volgens onder andere Mc Kenzie (voor de wervelkolom) en Mc Connell (knie-tapen).

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/fysiotherapiedevonderkampen/
Twitter: https://twitter.com/DeVonderkampen

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Beilen De Vonderkampen in De Vonderkampen 134 A, Beilen Drenthe 9411 RG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Beilen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beilen Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beilen Drenthe, 9411 RG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824866]