zorglogistiek door Han Geisler van Richter-advies

Door: Richter Advies  30-11-2007
Trefwoorden: Bpr, Zorglogistiek, Richter-advies

Richter Advies is het adviesbureau van Han Geisler. Het bureau is gespecialiseerd in zorglogistiek, verzelfstandigen en fusies, het richting geven in zorgorganisatie. Daarnaast is Richter Advies er voor missie-visietrajecten coaching en mediation met directie/bestuurders.


Richter Advies, geeft richting in zorgorganisatie
Iedereen heeft er de mond vol van: de zorg kan sneller, efficiënter en beter. Maar wie werkt in de zorg, weet als geen ander hoe belangrijk het is om de kwaliteit hoog te houden. Managers en adviseurs uit het bedrijfsleven die wel even komen vertellen hoe je de zaak rendabel krijgt, leveren mooie praatjes en dikke rapporten maar geen breed gedragen en werkbare oplossing. Richter Advies doet dat wel.

Door mensen uit het veld bij de veranderingen te betrekken, ontstaat een enorm uitstralend effect. Na de gebruikelijke aanvankelijke scepsis, worden collega’s nieuwsgierig, dragen ze zelf ideeën aan en ontstaat een cultuurverandering.

Han Geisler (44) werkte 10 jaar in diverse managementfuncties bij de KLM. Onder meer als manager van de Aircraft Turnaround Services. Na de KLM is Han in dienst getreden bij Pentascope, een adviesbureau dat zich richt op implementatie van veranderingen. Sinds 1 mei 2006 is Han Geisler zelfstandig adviseur in zijn eigen bureau Richter Advies.

www.richter-advies.nl

Trefwoorden: Bpr, Richter-advies, Zorglogistiek,