klussenbedrijf

Door: De Klussenier Richard Feenstra  17-04-2011
Trefwoorden: Renovatie, Isolatie, Kozijnen

Richard Feenstra is op en top vakman en stond voor de keuze om een 4-jarige studie voor zijn aannemersdiploma te beginnen óf  een eigen bedrijf te starten. Een combinatie van beide tegelijk is niet mogelijk want volgens Richard kun je maar één ding tegelijk goed doen. Hij koos voor De Klussenier.
Hij is gepokt en gemazeld in de bouw en na een bouwkundige opleiding deed hij een schat aan ervaring op in het bedrijfsleven. Bouwen is zijn lust en zijn leven wat alleen overschaduwd wordt door de recessie in de bouw.
Richard daarover: ‘Ik was vastbesloten om mijn aannemerspapieren te gaan halen omdat ik in de praktijk dat werk al deed. Dat diploma is dan mooi meegenomen. Net toen ik de beslissing nam om in de boeken te duiken, bleek dat ik de tocht naar het UWV moest maken. Mijn baas had geen werk meer. Mijn plan om voor de aannemerspapieren te gaan studeren heb ik in de ijskast geparkeerd en heb ervoor gekozen om mijn eigen bedrijf samen met De Klussenier te starten. Het geeft me de kans klanten te adviseren en vakwerk te leveren want dat werd de laatste twee jaar voor een baas werken steeds moeilijker. Het ging om zo snel mogelijk een klus af te ronden waardoor je er niet de aandacht aan kon geven die de opdracht verdient. Een eigen bedrijf biedt de kans om dat wel te doen.’
Richard is er dan ook van overtuigd dat vakmanschap het antwoord is op de recessie in de bouw. Hij ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. Richard: ‘Ik voel me aangetrokken door de werkwijze van De Klussenier. Die is er niet alleen voor de kleinere klussen maar kan ook uitstekend uit de voeten met keukens en badkamers. Zowel in vakmanschap als met de prijs. De recessie nodigt uit om in kansen te denken, niet in bedreigingen. De regering heeft de BTW op arbeid van het hoge 19% tarief verlaagd naar 6%. Dat is voor veel gezinnen de prikkel om hun woonwensen nu te vertalen naar een stukje vakwerk. Dat sluit uitstekend aan bij mijn praktijkervaring. Die kennis stel ik graag beschikbaar voor klanten die méér zoeken dan alleen iemand die de verbouwing uitvoert. Ik regel het van A tot Z volgens afspraak!  

Trefwoorden: Badkamers, Dakkapellen, Dakramen, Dakwerk, Deuren, Isolatie, Keukens, Kozijnen, Renovatie, Tegelwerk, Timmerwerk, Velux Dakramen, Verbouw, Verbouwen, Verbouwing