ErgoSport - Kwaliteit op maat

Door: Ergosport  18-03-2008

Gezonde en tevreden (vrijwillige)medewerkers die met plezier en enthousiasme naar hun vereniging, stichting of organisatie gaan hebben veelal minder problemen met de uitvoering van hun taken! Gezonde, enthousiaste en tevreden (vrijwillige) medewerkers zetten zich vaak beter in voor hun organisatie of vereniging. Daarom heb je als organisator of bestuurder er graag iets voor over om iets extra's voor de medewerkers te doen. Dit moet natuurlijk wel resulteren in een meer ontspannende omgang van (vrijwillige) medewerkers binnen uw vereniging, stichting of organisatie. Stressklachten en andere lichamelijke en psychische klachten eisen in de tegenwoordige tijd hun tol. Medewerkers worden hierdoor ziek en stichtingen, organisaties en verenigingen ondervinden hierdoor problemen met de uitvoering van hun (vrijwilligers)beleid.

ErgoSport helpt u graag met de opzet van een programma voor stoel- en sportmassage, hersteltrainingen en ergonomische houding advisering. De combinatie van het oplossen van de oorzaak en gevolg zal door de (vrijwillige)medewerkers uitermate gewaardeerd gaan worden. Bij verschillende verenigingen, stichtingen en organisaties heeft dit al geleid tot een aanzienlijke teruggang van klachten van het bewegingsapparaat.  

Wat doet ErgoSport?

Zoals de naam al doet vermoeden, is ErgoSport hét centrum dat adviseert op het gebied van ergonomie (houdingadvies), bedrijfs- en stoelmassage, (sport)massage, hersteltraingen en de opleiding hartreanimatie. Gedrevenheid, praktijkgericht, pragmatisch en persoonlijk - dit zijn termen waar ErgoSport voor staat. Het is geen logge organisatie, maar een dynamisch centrum met een flexibel en efficiënt karakter. Het credo: Het moet wel werkbaar blijven! Dit is meteen de kracht die een open relatie met u als opdrachtgever en een heldere visie op zaken geeft.

De werkwijze van ErgoSport zorgt voor een optimale mix van werken en ontspanning. En dat is in het belang van uw (vrijwillige)medewerkers en uw vereniging, stichting of organisatie. ErgoSport is gevestigd in Midden-Drenthe. Daarnaast is ErgoSport een flexibele partner door een landelijke dekking voor ogen te staan. Een partner die door telefonische bereikbaarheid (ook buiten reguliere kantoortijden om) en e-mail verkeer altijd voor u klaar staat.

ErgoSport is een veelzijdige onderneming - met veel ervaring in het verenigingsleven - met zorg en kwaliteit hoog in het vaandel. Zorg voor u als organisator of bestuurder, voor uw vereniging, stichting of organisatie, én last but not least voor uw (vrijwillige)medewerkers.   

Zo biedt ErgoSport u een totaalpakket aan zoals: houdingadvies, bedrijfs-, sport- en stoelmassage, (sport)massage, hersteltrainingen en de opleiding hartreanimatie.

Hoe werkt ErgoSport....................

Wanneer u behoefte heeft aan ondersteuning of advies op voornoemde gebieden dan bent u bij ErgoSport aan het juiste adres. Tijdens een eerste oriënterend gesprek, worden geheel vrijblijvend de behoeften van u en uw vereniging, stichting of organisatie met betrekking tot ergonomie (houding advies) en bedrijfs-, sport- en stoelmassage in de breedste zin van het woord geïnventariseerd. Aan de hand van dit gesprek wordt een voorstel gedaan. Dit voorstel is een plan van aanpak met daarin de voorgestelde werkwijze, de verwachte kosten en een tijdsplanning. Alleen de daadwerkelijk gewerkte uren worden in rekening gebracht. De facturen zijn helder en transparant.

Wat biedt ErgoSport......................

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, stoppen de diensten niet bij het uitbrengen van objectieve adviezen. In tegendeel. Tijdens een gesprek wordt samen met u bepaald wat ErgoSport verder nog voor uw vereniging, stichting of organisatie kan betekenen in de ruimste zin van het woord! Daarnaast verzorgt ErgoSport de opleiding hartreanimatie, zodat u altijd zelf ook de vinger aan de pols kunt houden.

ErgoSport staat dan ook voor: een goede bestuurder - een gezonde vrijwilliger - een gezonde organisatie!