Cas Autoschade

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Monierweg 4 A , 7741 KT Coevorden, Drenthe

E-mail

Over Cas Autoschade

Autoschade komt altijd onverwacht, en als het gebeurt wilt u daar liever geen omkijken naar hebben. Wij nemen u al het werk uit handen.

CAS Autoschadeherstel is een professioneel autoschadeherstelbedrijf, waar kwaliteit en milieu hoog in het vaandel staan. Wij zijn gespecialiseerd in universeel schadeherstel van personen- en bestelauto's tot 3500 kg.

Een team van vakkundige mensen staat voor u klaar in geval van schade. CAS Autoschadeherstel is gevestigd aan de Monierweg 4a te Coevorden en is 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 0524-512134.

CAS Autoschadeherstel is een Focwa Eurogarant bedrijf en geeft dan ook 4 jaar garantie op schadeherstel. CAS Autoschadeherstel is aangesloten bij schadeherstelketen AAS.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Cas Autoschade in Monierweg 4 A, Coevorden Drenthe 7741 KT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Coevorden Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Coevorden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Coevorden Drenthe, 7741 KT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824623]