Wilps M P Do-Mro

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdstraat 33 , 7751 GA Dalen, Drenthe
Coevorden, Zuidoost- Drenthe

E-mail

Over Wilps M P Do-Mro

Osteopathie is een manuele therapie waarbij getracht wordt het evenwicht in het lichaam te herstellen. De Osteopaat doet dit door bewegingsbeperkingen in de 3 grote lichaamssystemen te mobiliseren met overwegend milde handgrepen. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam uitgedaagd haar werk te doen.
Marcel Wilps studeerde Osteopathie aan de IAO in Gent (B) en studeerde af in 2002. In de tussenliggende jaren heeft hij de nodige ervaring opgedaan in het behandelen van allerlei klachten bij zowel kinderen als volwassenen.

Kaart

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wilps M P Do-Mro in Hoofdstraat 33, Dalen Drenthe 7751 GA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Dalen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dalen Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dalen Drenthe, 7751 GA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822840]