Notariaat & Mediation Stotijn

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burg Veenhovenpln 1 , 7957 BA De Wijk, Drenthe
De Wolden, Zuidwest- Drenthe

E-mail

Over Notariaat & Mediation Stotijn

De notaris is betrokken bij veel belangrijke beslissingen in het leven, zowel prive als zakelijk: Het kopen van een huis, het sluiten van een hypotheek, trouwen of scheiden, samenwonen of uit elkaar gaan, bij testament en nalatenschap, een bedrijf starten of overnemen, bij mediation; veelal is tussenkomst van een notaris noodzakelijk of in ieder geval verstandig.

Met de slogan úw notaris in de regio, willen wij benadrukken dat wij actief zijn in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden, Westerveld, Midden-Drenthe en Dalfsen.

Door onze laagdrempeligheid en betrokkenheid creëren wij de juiste atmosfeer van vertrouwen, hetgeen onze cliënten de ruimte biedt om vragen en wensen openlijk en zonder voorbehoud aan ons voor te leggen. Úw notaris in de regio staat voor open communicatie en betrokkenheid. Dat is ons vertrekpunt om mee te denken en te werken aan de voor u optimale oplossing, zodat wij voor u maatwerk leveren. In voorkomende gevallen treden wij ook op als (partij)adviseur.

Onze clientèle komt vanuit een brede regio. Aangetrokken door onze zakelijke maar klantvriendelijke benadering, waarbij laagdrempeligheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. In een sfeer van gastvrijheid, deskundigheid, onpartijdigheid en vertrouwen, spreken wij in begrijpelijke taal uw zaken met u door en leggen wij datgene voor u vast, wat voor u essentieel en waardevol is, zowel zakelijk als in privéopzicht.

Het vak van notaris vereist maatschappelijke verantwoordelijkheid en actuele kennis van zaken. Wij maken ons immers sterk voor uw rechtszekerheid, waarbij onpartijdigheid en deskundigheid op juridisch en fiscaal gebied van groot belang zijn.

Ons kantoor is gevestigd in de Wijk, een dorp gelegen in Zuid-West Drenthe, vlakbij Hoogeveen en Meppel, goed ontsloten aan de A28. Wij zijn gevestigd in het voormalige gemeentehuis van de Wijk, centraal in het dorp, tegenover de molen. (zie voor de snelste route naar úw notaris in de regio de contactpagina).

Kaart

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Notariaat & Mediation Stotijn in Burg Veenhovenpln 1, De Wijk Drenthe 7957 BA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in De Wijk Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten De Wijk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in De Wijk Drenthe, 7957 BA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818527]