Kattenpension Shakira

Afdrukken

Is Kattenpension Shakira incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kastanjelaan 7 , 7981ND Diever, Drenthe
Westerveld, Zuidwest- Drenthe

E-mail

Over Kattenpension Shakira

Kattenpension Shakira is het vakantie logeeradres voor uw poes of kater tijdens uw eigen vakantie, een weekendje weg of als u een tijdje niet voor uw eigen dier kunt zorgen.

Het kattenhotel ligt aan de rand van het dorp en is alléén voor katten, wat voor uw kat lekker rustig is. Het kattenhotel is kleinschalig van opzet en uw kat krijgt daardoor voldoende aandacht tijdens uw afwezigheid. Uw kat zal zich snel thuis voelen bij ons.

Uw kat logeert in een van onze ruime katten kamers. De verblijven in het kattenhotel zijn verwarmd en hebben een buitenren waar de katten naar buiten kunnen en lekker in de gezonde Drentse buitenlucht kunnen rondlopen en spelen.

Ons pension gevestigd in Diever (gem. Westerveld, Drenthe) en aangesloten bij Dibevo, de dierenpension brancheorganisatie.

Het gezelligste dierenpension voor de regio Drenthe, Friesland, Groningen, Overijssel!

Kaart

Openingstijden

Ma - Zo
-

Halen, brengen en bezichtiging alleen op afspraak.

Andere diensten in de buurt van Diever Drenthe

Is Kattenpension Shakira in Kastanjelaan 7, Diever Drenthe 7981ND uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Groningen diensten in Diever Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Diever Groningen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Diever Drenthe, 7981ND, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226490]