Lotus Bloemsierkunst

Afdrukken

Is Lotus Bloemsierkunst incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Noordenveldweg 105 , 9497 PA Donderen, Drenthe
Tynaarlo

E-mail - Geen ingevoerd

Over Lotus Bloemsierkunst

Lotus Bloemsierkunst is een bedrijf wat gevestigd is in Donderen, Drenthe, Wij zijn gespecialiseerd in de zakelijke markt, alsmede rouw en trouwwerk. Voor de zakelijke markt zijn we aangesloten bij de Businessbloemisten. Daar wordt ook hard gewerkt aan duurzaamheids certificering. Voor de particuliere markt doen we vooral rouw en trouwwerk en organiseren we regelmatig workshops om mensen zelf leuke dingen te leren maken. Om dit tegen een acceptabele prijs te kunnen doen, werken we vanuit een atelier en niet vanuit een winkel. We werken daarom uitsluitend op bestelling. Vanzelfsprekend is het wel mogelijk een afspraak met ons te maken om uw wensen door te nemen

Kaart

Andere diensten in de buurt van Donderen Drenthe

Is Lotus Bloemsierkunst in Noordenveldweg 105, Donderen Drenthe 9497 PA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Retail diensten in Donderen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Donderen Retail per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Donderen Drenthe, 9497 PA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5220937]